Over ons
 
Bedrijfsactiviteiten
Intro-Tapijt verzorgt allerlei soorten vloerafwerkingen waaronder: tapijt, marmoleum, pvc, rubber en laminaat. Tevens: het verwijderen van oude vloerbedekkingen, schuren, primeren en egaliseren, ook met pomp.

Projectstoffering
Intro-tapijt projectstoffering werkt met vele bekende en gerenomeerde merken, wij hebben ruim ervaring in het stofferen van hotels, winkels, kantoren, gemeentehuizen, scholen, gezondheidszorginstellingen, vakantieparken en verzekeringskantoren.

Woningstoffering
Wij hebben veel ervaring met het stofferen van traplopers en het stofferen van dichte en open trappen, woonkamers, slaapkamers en zolders. Wij stofferen uw huis met veel zorg en aandacht en alles wordt natuurlijk naar tevredenheid netjes opgeruimd, dat is bij ons een belangrijk gegeven! U heeft royale keuze uit verschillende materialen: tapijt, vinyl, marmoleum, laminaat, sisal/kokos, enz.

Freelancestoffering
Intro-tapijt stoffeert ook projecten voor bedrijven die de materialen zelf leveren. Wij kunnen uw project stofferen incl. lijm egaline enz. Wij stofferen het op dezelfde manier als wij zelf leveren, gewoon zoals het hoort!
 
 
 
 
         
INterieur Techniek ROmijn | Telefoon: 06 - 42962858 | Romijnhg@gmail.com