Vloeren egaliseren
 

Wij kunnen uw vloer die met gaten of scheuren zit, weer mooi strak en egaal egaliseren. Wij werken enkel met vak mensen, die al heel wat honderden m2 hebben geëgaliseerd voor hele grote bedrijven maar ook kleine bedrijfjes. Deze geëgaliseerde vloeren zijn ook zeer geschikt om ze erna te schilderen, zo is er dus voor iedereen wel een mooie vloer te creeren na het egaliseren.

Egaliseren Vloer
Als u uw vloer wilt betegelen of als u bijvoorbeeld parket of linoleum of p.v.c wilt leggen, is het vaak nodig om de vloer eerst te egaliseren. Als u kleine oneffenheden van enkele millimeters wilt wegwerken en de vloer glad wilt maken, kunt u het beste gebruik maken van normaal egalisatiecement. Daarnaast bestaat er ook zwaarder egalisatiecement, waarmee u een laag van maximaal drie centimeter kunt aanbrengen. Behalve dat de vloer er gladder en mooier uit gaat zien, verlengt het egaliseren ook de levensduur van de vloer.

Als een groot vloeroppervlakte gegaliseerd moet worden, is het vaak lastig om dat zelf met de hand te doen. Vaak ontstaan er aanzetten die in de vloer lelijk doortekenen. Daarnaast weten veel mensen niet hoe ze problemen eigenhandig kunnen oplossen, waardoor ze niet altijd even adequaat kunnen handelen. Wij smeren ook gleuven na het aanleggen van vloerverwarming dicht voor u.

Vakmensen laten egaliseren
Het is daarom het best om een professioneel bedrijf in te schakelen die de klus voor u kan klaren. Vakmensen weten welke materialen nodig zijn en welke voorbewerking nodig is. De kans is daarnaast groot dat een erkend bedrijf u garantie geeft op de uitgevoerde werkzaamheden. Daarmee wordt de kans dat u tegen onverwachte problemen aanloopt een stuk kleiner. Wij werken uitsluitend met bekende merken egaline. Het egaliseren van vloeren word door ons al 25 jaar gedaan, in de woning en grote projecten zijn er al heel veel vierkante meters door ons geegaliseerd. Onze werkzaam heden liggen door heel Nederland maar ook in het buitenland zijn wij zeer aktief met het egaliseren van vloeren. Eigenlijk kunt u bij ons terecht met al u vragen wat de vloer betreft, wij geven u graag vrijblijvend advies.

Meer informatie en prijzen vind u op: www.woonkasteel.nl

 
 
 
 
         
INterieur Techniek ROmijn | Telefoon: 06 - 42962858 | Romijnhg@gmail.com